Pietrele misterioase de la Georgia SUA.

Am copiat de pe internet doar o parte din text. Exista si imagini.

Georgia Guidestones (cu sensul de „Pietre îndrumătoare din Georgia” sau „Ghidul de piatră din Georgia”) a fost un monument de granit din Comitatul Elbert, Georgia, Statele Unite, care a rămas în picioare între anii 1980 și 2022.

Continutul acestei capsule a timpului (daca exista) este un total mister.
Am extras câteva randuri de pe internet. Iata cam ce arata aceste pietre

Placa explică unele caracteristici ale monumentului și indică autorii acestuia (mai multe despre ei mai tarziu). Data de deschidere a capsulei timpului a fost lasată necompletata.
Caracteristicile astronomice sunt de o mare importanta în proiectarea acestui Ghid  de piatra. Intr-o relativ „noua” natiune cum ar fi Statele Unite, monumentele care sunt aliniate cu corpuri cerești sunt adeseori opere ale societăților secrete, cum ar fi Francmasonii.
Luând din invataturile lor de la scolile de Mistere despre Egiptul Antic, Grecia sau Celtii Druizi, ei sunt cunoscuti pentru incorporarea in monumente a catorva din „cunostintele” lor „sacre”.

„Cele 10 Porunci”
 
Versiunea în limba engleza a ghidului de pe pietrele indrumatoare.
Cele zece „porunci” pentru o noua „Epoca a Ratiunii” sunt urmatoarele:
1. Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.
2. Ghidați reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.
3. Uniți umanitatea cu o nouă limbă vie.
4. Controlați sentimentele – credința – tradițiile – și toate lucrurile printr-o judecată temperată.
5. Protejați oamenii și națiunile prin legi și tribunale juste.
6. Lăsați națiunile să-și resolve problemele interne singure, rezolvând doar pe cele externe într-un tribunal mondial.
7. Evitați legile meschine și funcționarii inutili.
8. Găsiți echilibrul între drepturile individuale și datoriile cetățenești.
9. Prețuiți adevărul – frumusețea – iubirea, căutând armonia cu infinitul.
10. Nu fiți un cancer pentru Pământ – lăsați loc și naturii – lăsați loc și naturii.
 
Dupa cum puteti vedea, ghidurile fac apel la o reducere drastica a populatiei lumii, adoptarea unei noi limbi mondiale, crearea unui tribunal mondial si fac o  trimitere la eugenie.
Cu alte cuvinte, un model pentru o Noua Ordine Mondiala.
Depopularea, Maternitatea Planificata si Eugenia.
Prima „porunca” este de-a dreptul socanta, pentru ca in esenta stipuleaza ca 12 din 13 persoane de pe Pamant nu ar trebui sa existe; practic asta ar insemna ca toata lumea de pe pamant sa dispara .
Daca populatia lumii de astazi este de 6,7 miliarde, inseamna ca este un surplus de populatie pe Pamant  de 92.54 % !
A lua astfel de cifre in considerare este inspaimantator.
 
Să fie asta asta o programare predictiva?
Ultima regula din Ghidul de piatra, „Nu fi un cancer pe pamant – lasati loc naturii – lasati loc naturii” este deosebit de ingrijorator deoarece compara viata umana cu un cancer pe pamant.
In aceasta conditie a mintii este usor a rationaliza disparitia a aproape intregii populatii a lumii.
Depopularea masiva este un obiectiv recunoscut de elita mondiala si multi oameni importanti au declarat-o intr-un mod deschis.
In 1988, Printul Philip al Marii Britanii isi exprima dorinta ca, daca ar fi sa se reincarneze si-ar dori sa fie un „virus mortal” care sa reduce populatia lumii.
Mai recent, Bill Gates a declarat „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni…cu tendinta de crestere la 9 miliarde.
Acum, daca facem o treaba buna cu vaccinurile noi de intretinere a sanatatii si a reproducerii, am putea reduce populatia lumii, probabil, cu 10 sau 15 la suta.”
Impreuna cu donatiile deductibile fiscal de sume enorme de bani pentru a ajuta la cauza depopularii, „intalniri secrete” ale elitei mondiale au avut pentru a se dicuta urmatoarele aspecte:
„Unii din cei mai mari miliardari ai Americii s-au intalnit in secret pentru a discuta modul in care averea lor ar putea fi folosita pentru a incetini cresterea populatiei lumii si a accelera imbunatatiri in sanatate si educatie.
Filantropii care au participat la un summit convocat la initiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat sa uneasca fortele pentru a depasi obstacolele politice si religioase la schimbare.
Descris ca Good Club (Clubul bun) de catre unul dintre membrii, a inclus David Rockefeller Jr, „patriarhul” celei mai bogate dinastii din America, Warren Buffett and George Soros, finantatorii, Michael Bloomberg, primarul New York-ului, si mogulii media Ted Turner si Oprah Winfrey”.
The Sunday Times, 24 May 2009
A doua regula “Ghidati reproductia cu intelepciune – imbunatatind diversitatea si conformitatea” practic solicita pentru inferenta celor ce fac legea in gestionarea unitatii familiale.
Daca citim printre randuri, se solicita crearea de legi care sa structureze numarul de copii pe familie.
 
Mai mult, „imbunatatirea diversitatii si conformitatii” pot fi obtinute cu „reproducerea selectiva” sau sterilizarea membrilor nedoriti ai societatii.
Aceasta obisnuia sa se numeasca „eugenie”, până când a devenit politic incorect din cauza naziștilor.
Un Guvern Mondial
“Unii chiar cred ca facem parte dintr-o conspiratie secreta care lucreaza impotriva intereselor Americii, caracterizandu-ma pe mine si familia mea ca fiind „internationalisti” care conspira cu altii din lume la crearea unei structuri politice si economice unice globale – o noua lume, daca vreti. Daca aceasta este acuzatia, pledez vinovat, si sunt mandru de asta”.
-David Rockefeller, „Memoirs of David Rockefeller” p.405
Majoritatea celorlalte reguli ale Ghidului de piatra practic fac apel la crearea unui guvern mondial, condus de „cativa luminati”, care sa reglementeze toate aspectele vietii umane, inclusiv credinta, indatoririle sociale, economie, etc.
 
Aceasta idee este departe de a fi noua, fiind intretinuta de secole, de catre Scolile Mister.  Manly P. Hall scria in 1917:
Cand multimea guverneaza, omul este condus de ignoranta; cand biserica guverneaza, e condus de superstitie; si cand statul guverneaza, el este condus de frica. Inainte ca oamenii sa traiasca in armonie si intelegere, ignoranta trebuie transformata in intelpciune, superstitia intr-o credinta iluminata, si frica in dragoste.
Cu toate afirmatiile contrare, Masoneria este o religie care cauta sa-l uneasca pe om cu Dumnezeu prin inaltarea initiatilor ei la acel nivel de constiinta la care ei pot privi cu o viziune clara lucrarile Marelui Arhitect al Universului. Din generatie in generatie viziunea unei perfecte civilizatii este conservata ca si ideal pentru omenire.
In mijlocul acelei civilizatii va sta o universitate mare unde ambele stiinte sacre si seculare privind misterele vietii vor fi predate in mod deschis tuturor celor care isi vor asuma viata filosofica. Aici Crezul si dogma nu-si vor avea locul; superficialitatea va fi inlaturata si numai esentialul va fi pastrat. Lumea va fi condusa de catre cele mai luminate minti, si fiecare va ocupa pozitia pentru care va fi in cel mai admirabil mod, potrivit.”
– Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages
In „Destinul Secret al Americii” (The Secret Destiny of America), Hall explica visul vechi pentru un guvern mondial, cum a fost prezentat si de Societatile Secrete.
Ascultaţi :
Dicţionar
Democratia lumii a fost visul secret al marilor filosofi clasici. Spre indeplinirea acestei mari realizari in istoria omenirii ei au subliniat programe de educatie, religie, si conduita sociala directionata spre finala realizare a unei fratii practice si universale. Si pentru a realiza obiectivele lor intr-un mod eficient, acesti eruditi antici s-au legat cu anumite legaturi mistice intr-o confrerie larga. In Egipt, Grecia, India si China, misterele de stat au venit in existenta.
Ordine ale preotilor-filosofi intitiati s-au format intr-un organism suveran pentru a instrui, consilia si a directiona conducatorii Statelor.”

-Manly P. Hall, The Secret Destiny of America
Explicații direct de la Autorii Anonimi
De la ridicarea monumentului în 22 Martie 1980, numeroși autori si cercetatori au incercat sa interpreteze argumentele din spatele acestor zece porunci din ghid .
Erau ele oare partea dintr-un plan pentru o Noua Ordine Mondială, ori sunt doar simple reguli de pus în aplicare în cazul unei catastrofe majore?
Calea cea mai buna pentru a obține un răspuns precis este sa-i intrebăm pe însăși autorii regulilor.
Dar, de vreme ce acestia au ales să rămâna anonimi, este imposibil să facem acest lucru, cu toate că ei au lăsat indicații importante, care au fost trecute cu vederea de aproape toti cercetatorii Ghidului de piatră.
Chiar de la inceput, este evident ca autorii monumentului solicita crearea unei Noi Ordini Mondiale. Aceasta nu este o „teorie a conspiratiei” sau ipoteze. Este scris in termeni clari si fara echivoc.
Deci, iată explicatia celor 10 reguli ale Ghidului de piatra, direct din penita autorilor secreti.

3 gânduri despre &8222;Pietrele misterioase de la Georgia SUA.&8221;

  1. Numa bine că mi -am amintit să spun că doresc să fie și anul 2024 un timp de binecuvântări de la bunul Dumnezeu pentru tine și familia ta. Apreciez felul în care ai expus ororile pregătite omenirii și declarate prin poruncile satanice cioplite pe aceste pietre care se vor a fi o sfidare a poruncilor date de Creator și cioplite pe cele două table, (mult mai mici ca greutate fizica și totuși mult mai mari și mai bune de implementat pentru viitorul omenirii )care i -au fost date profetului Moise.

  2. „La Multi Ani”!Fii binecuvantata cu binecuvantari Ceresti si ce nevoi pamantesti doresti! Te imbratisez cu drag, si imi face placere sa dau de tine prin intermediu Oierului cum ii spui tu! Citind aici poruncile iluminatilor, mi-am adus aminte ca zilele trecute am auzi ca aceste pierte au fost daramate dar nu mai stiu sigur unde am auzit… Pupici… si sa ai un an plin de sanatate si iubire! Cu drag Angelica!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.