Protocolul secret continuare…

Am încercat să continui dar ceva nu este în ordine …

  1. Dece se continuă adresarea ”către creștini” deși am înțeles că masoneria vrea să nesocotească diferențele religioase?
  2. Imi este greu să scot din mulțimea de comentarii ce a vrut să spună fiecare protocol din cele 24 de protocoale secrete așa că dacă voi citi nu voi mai comenta pe articol de protocol ci doar ca cum, in general, dacă voi mai comenta…
  3. Este normal că protocoalele să fie ”secrete” deoarece masoneria își propune cucerirea lumii și este tot normal să fie secret totul căci deși scopul este de a face o lume mai bună, în realitate nu putem fi siguri că la asta se va ajunge. Se spune că și iadul este pavat cu intenții bune.
  4. Am trecut în revistă jumătate din protocoale dar mă opresc că nu vreau să le apreciez repede pe toate. Am remarcat că U.E. este într-un fel în planul masoneriei iar ieșirea Regatului Unit al Marii Britanii pare a fi un rezultat al nesupunerii acesteia la principiul de REPUBLICĂ. Eu, sau altefel spus după părerea mea, apreciez că regina în Anglia are un rol mult mai eficient decât Presedintele unei republici. Eu admir democrația engleză căci după părerea mea este mai multă democrație acolo decăt la noi în România sau chiar în Germania și acum citind protocoalele astea am ajuns să bănuiesc că masoneria se implică masiv în relatia regină-opinie publică engleză… Nu prea eram impotriva masoneriei dar acum analizând situația încep să cred că masoneria nu mai este ce a vrut să fie și înclin să cred că derapajul este dubios dacă nu chiar negativ. Poate nu imi este mie clar, dar ceva nu este în ordine așa ca nu mai comentez dar voi intra în continuare pe blogul lui Abel care este interesant desi nu se referă și la vorbitorii de limbă română așa cum sunt eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.